fbpx

WONEN ZONDER DREMPELS

Niemand moet naar een ‘home’.
Barrièrevrij wonen is de oplossing

Soms staat je leven ineens helemaal op zijn kop. Jij of je partner wordt plots immobiel. Ingrijpende gebeurtenissen die een leven volledig veranderen. En dan besef je dat je woning hiervoor niet is aangepast. Je woont al heel je leven in je eigen huis en voelt je daar echt goed. Daar wil je zo lang mogelijk blijven wonen. Hier kan je je nu al op voorbereiden. Maak je woning klaar voor de toekomst. Zorg dat je comfortabel kan wonen in je eigen huis, Zorg dat jij jezelf nog lang zelf kan verzorgen. Een woning aanpassen kan op verschillende manieren. Van een kleine aanpassing tot een grote totaalaanpak.

Over Ons

Wonenzonderdrempels hoort bij Renotechnics bvba uit Eeklo. We laten Mario Van Vooren, de bestuurder van Renotechnics, even aan het woord. ‘Iedereen heeft recht op een aangenaam leven, bij de ene lukt dit wat gemakkelijker dan bij de andere. Met wonenzonderdrempels kunnen wij hieraan meewerken. Mensen komen soms in situaties terecht die heel hun wereld op hun kop zetten. Zij zijn plots fysiek beperkt en maar willen graag zoveel mogelijk thuis verzorgd worden. Of ze willen er alles aan doen om zolang mogelijk in hun eigen woning te kunnen blijven wonen. Met wonenzonderdrempels vergemakkelijken wij de levensomstandigheden van onze klanten. Onze ervaring in de renovatie, sanitair en verwarming én onze samenwerking met verschillende instanties die aangepast wonen begeleiden, maken van ons experts in het aanpassen van woningen. Ondertussen hebben wij een vaste ergotherapeut waar wij kunnen op rekenen. Zij adviseert de klant en wij voeren het advies uit. Wij begrijpen dat het soms snel moet gaan, zoals bijvoorbeeld een persoon na zijn revalidatie terug naar huis komt wonen. En daarom doen wij steeds ons uiterste best om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Tijdens onze werken zorgen wij voor zo weinig mogelijk overlast, we plannen alles goed in en leveren een propere werf op. Een klant is geen nummer maar een mens die zo goed mogelijk moet geholpen worden. Wij denken mee, zorgen voor een correcte prijszetting en garanderen een correcte afhandeling. Wij zijn al lang niet meer aan ons proefstuk toe. Renotechnics is niet gewoon een aannemer voor jouw aanpassingswerken. Wij bieden ook de service van een adviesbureau en daar ben ik best wel trots op.’ Mario Van Vooren

Enkele realisaties

Garage tot zorgwoning

Barrière-vrije badkamer

Woningaanpassing

Onze diensten

Meer en meer krijgen wij de vraag van mensen met beperkingen of ouderen die hun woning niet willen ruilen voor een kamer in een zorgcentrum, om hun woning, badkamer of keuken om te vormen tot een barrièrevrije omgeving. Zodat u uw oude dag thuis kan beleven in alle rust en comfort.

Een woning aanpassen voor ouderen helpt om langer in het eigen huis te blijven woning. Geen "Home" maar een "Thuis".