fbpx

Barrière vrije badkamers

Wat is een barrière vrije badkamer?

Jong of oud, in je eigen woning  wil je ten volle kunnen genieten
van je bewegingsvrijheid.

Een barrièrevrije badkamer wordt vaak geassocieerd met een badkamer die aangepast is aan mensen met een fysische handicap. Een barrièrevrije badkamer is nochtans veel meer dan een aangepaste badkamer.

Een royale inloopdouche met douchezitting in combinatie meteen regendouche wordt door jong en oud even goed geapprecieerd.

Subtiele handgrepen kunnen perfect worden geïntegreerd in het design van jouw badkamer.De fabrikanten van badkamer sanitair hebben in hun gamma het aspect design en barrièrevrijheid perfect weten te combineren met elkaar.

Behoud je bewegingsvrijheid in de badkamer

Wanneer wij de vraag krijgen om een badkamer aan te passen voor senioren, houden we rekening met tal van factoren.

Voor hen plaatst Renotechnics een barrièrevrije badkamer die perfect inspeelt op hun vraag naar speciale comfort optimalisatie en inrichtingsopties: als het om barrièrevrijheid gaat, is een doordachte planning van sanitaire voorzieningen en inrichting noodzakelijk.

Wanneer onze klant bovendien mindervalide is,  zijn er wettelijke richtlijnen die ook Renotechnics strikt naleeft bij de plaatsing van een barrièrevrije badkamer.

Een barrière vrije badkamer is een harmonie van ergonomie, functionaliteit en stijlvol design, een ruimte van rust en ontspanning

Voorbeel realisaties