fbpx
Wonen Zonder Drempels

Wonen Zonder Drempels

Thuis ouder worden door een veilige en comfortabele leefomgevingen te creëren

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

De meeste huizen zijn gebouwd voor de behoeften en voorkeuren van actieve volwassenen. Vaak zijn ze ongeschikt, zelfs gevaarlijk, voor oudere volwassenen en personen met een functiebeperking. In de meeste gevallen kunnen universele ontwerpkenmerken worden toegepast op een bestaande woning om een veilige en comfortabele omgeving te creëren die de onafhankelijkheid bevordert en een senior in staat stelt op thuis ouder te worden. Deze veranderingen kunnen het voor mantelzorgers ook gemakkelijker en veiliger maken om hun bejaarde dierbaren te helpen.

Niemand wil een gevangene zijn in zijn of haar eigen huis, maar verrassend weinig woningen zijn ontworpen om fysieke onafhankelijkheid tot op hoge leeftijd te garanderen. De meeste vereisen enige aanpassing om de toegankelijkheid, veiligheid en comfort voor senioren te verbeteren.

Door veilige, functionele en comfortabele leefomgevingen voor senioren te creëren, kunnen ze jarenlang van hun huis genieten, ongeacht de uitdagingen die de toekomst met zich meebrengt.

Zoekt u hulp voor het verbouwen van uw woning naar een seniorvriendelijke woning? Mail ons vrijblijvend voor meer informatie info@wonenzonderdrempels.be U kunt ons natuurlijk ook bellen Mario: 0476/621.699 of Leen: 0478/766.988