fbpx
Wonen Zonder Drempels

Wonen Zonder Drempels

Thuis ouder worden door een veilige en comfortabele leefomgevingen te creëren

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

De meeste huizen zijn gebouwd voor de behoeften en voorkeuren van actieve volwassenen. Vaak zijn ze ongeschikt, zelfs gevaarlijk, voor oudere volwassenen en personen met een functiebeperking. In de meeste gevallen kunnen universele ontwerpkenmerken worden toegepast op een bestaande woning om een veilige en comfortabele omgeving te creëren die de onafhankelijkheid bevordert en een senior in staat stelt op thuis ouder te worden. Deze veranderingen kunnen het voor mantelzorgers ook gemakkelijker en veiliger maken om hun bejaarde dierbaren te helpen.

Niemand wil een gevangene zijn in zijn of haar eigen huis, maar verrassend weinig woningen zijn ontworpen om fysieke onafhankelijkheid tot op hoge leeftijd te garanderen. De meeste vereisen enige aanpassing om de toegankelijkheid, veiligheid en comfort voor senioren te verbeteren.

Door veilige, functionele en comfortabele leefomgevingen voor senioren te creëren, kunnen ze jarenlang van hun huis genieten, ongeacht de uitdagingen die de toekomst met zich meebrengt.

Zoekt u hulp voor het verbouwen van uw woning naar een seniorvriendelijke woning? Mail ons vrijblijvend voor meer informatie info@wonenzonderdrempels.be U kunt ons natuurlijk ook bellen Mario: 0476/621.699 of Leen: 0478/766.988

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print