fbpx

AANBOD

Bij Wonen zonder drempels geloven we dat iedereen het verdient om comfortabel in hun eigen huis te kunnen blijven wonen, ongeacht de levensfase waarin ze zich bevinden. Onze missie is om uw huis aan te passen aan uw behoeften, zodat u kunt genieten van een veilige, toegankelijke en comfortabele leefomgeving. Hier is hoe we dit realiseren:

Zorgwoning op Maat Wij transformeren uw huidige woning of creëren een nieuwe zorgwoning die perfect aansluit bij uw (toekomstige) behoeften. Ontdek onze realisaties.

Badkamerrenovatie Van het verwijderen van drempels tot het installeren van een verhoogd toilet en het rolstoelvriendelijk maken van uw badkamer, wij zorgen ervoor dat uw comfort voorop staat. Bekijk de mogelijkheden.

Liftinstallatie In samenwerking met onze partner bieden we de installatie van liften aan, zodat uw huis toegankelijk blijft op elk niveau. Ontdek onze projecten.

Keukenaanpassing Een keuken die werkt voor u, is een keuken waar u van houdt. Wij passen uw keuken aan zodat deze voldoet aan uw specifieke wensen en noden. Zie hoe we dit doen.

Drempelvrij Wonen Wij helpen u graag met het wegwerken of overbruggen van drempels in en rond uw huis, zodat u zich vrij en veilig kunt bewegen. Ontdek onze oplossingen.

Automatisering Ervaar het gemak van automatisering met onze oplossingen voor deuren, verlichting en meer, allemaal ontworpen om uw leven makkelijker te maken. Meer over automatisering.

Advies en Ondersteuning Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het aanvragen van dossiers bij het VAPH, zodat u de ondersteuning krijgt die u verdient. Vraag advies aan.

Samen met u bekijken we de beste opties voor woningaanpassing, nieuwbouw of het plaatsen van een bijbouw. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en laat ons samen werken aan uw thuis voor het leven. Start uw project vandaag