fbpx

Wonen zonder drempels,
een team van mensen met het hart
op de juiste plaats

Laat jou omringen door mensen die door persoonlijke ervaringen
elk hun eigen reden hebben om gepassioneerd mee te werken
aan Wonen zonder drempels

Mario - Wonen Zonder Drempels- Renotechnics

Mario en Leen

Wonen zonder drempels, dat zijn Leen Blondeel en Mario Van Vooren. Een interieurarchitect en een aannemer. Elk met een apart verhaal, maar wel met een gezamenlijke missie. 

 

Mario - Wonen Zonder Drempels- Renotechnics

Mario V.V.

Wonen zonder drempels, dat is Mario Van Vooren. Een ondernemer en aannemer in hart en nieren met een apart verhaal, maar wel een duidelijke missie. 

Wonen zonder drempels

In november 2019 ontmoetten we (Leen en Mario) mekaar op een netwerkevenement, heel toevallig.
Onmiddellijk zaten we op dezelfde golflengte. Een ontwerper en een uitvoerder, én allebei gebeten door dezelfde unieke missie, namelijk het ontwerpen en realiseren van een veilige en mooie thuisomgeving voor bijzondere mensen. En dat is het begin van iets heel moois. De ontmoeting maakte indruk op ons beiden en kort nadien besloten we om samen te werken. We stellen een speciaal team samen.

Iedereen die meestapt in dit uniek verhaal heeft persoonlijke ervaringen met bijzondere mensen en maakt er zijn missie van om het verschil te maken. Ondertussen hebben we onze eerste projecten gerealiseerd en zijn we onder de indruk van de dankbaarheid die we mogen ontvangen. Het is voor ons team een persoonlijke kwestie én we hebben de ervaring in huis om hoogstaande kwaliteit te leveren in combinatie met de warmte van een echt nest. Een nest dat wij als mensen nodig hebben om veilig te zijn en te groeien, beter te worden.

Onze missie

We kunnen niet in een glazen bol kijken. Gelukkig maar.
Want soms gebeuren er dingen die je leven compleet op zijn kop zetten, dingen waar je nooit rekening had mee gehouden… Een ongeval, een plotse val, een zware operatie met lange revalidatie, een beroerte …

Zolang je hier niet mee te maken hebt, blijft dit de ver-van-je-bedshow. Word je hiermee geconfronteerd, dan moet je vaak snel handelen. Zeker wanneer jij of een van je huisgenoten terug naar huis komt na een verblijf in een ziekenhuis of revalidatiecentrum.

Woningen zijn meestal niet ingericht om een zorgbehoevende de nodige hulp te bieden. Er wordt dan maar een ziekenhuisbed in de woonkamer gezet en heel wat hulpmiddelen gehuurd, maar gezellig is anders. Je huis wordt binnen de kortste keren omgetoverd in een cleane zorgomgeving. Niet bevorderlijk voor de sfeer in huis en voor de mindset van iedereen.
Dit kan nochtans anders. 

Je kan je huis of een deel van je huis zo inrichten dat je de personen met een permanente zorg perfect kan huisvesten, zonder dat jij en je huisgenoten zich in een ziekenhuis wanen.
Heel praktisch voor de zorgbehoevende, maar ook gewoon aangenaam voor iedereen die er gebruik van maakt.

Onze waarden

W

aardecreatie

door elke vraag, elk verhaal persoonlijk en individueel te benaderen en te luisteren naar jouw wensen en noden

A

utonomie

zoveel mogelijk zelfstandigheid voor de zorgbehoevende 

A

uthenticiteit

geen standaardplan en – oplossingen, ieder ontwerp is uniek en draait om de persoon en de woning 

R

ust

zo weinig mogelijk stress bij de werken maar ook nadien, de woning blijft een oase van rust 

D

eskundigheid

ervaren ontwerper en ervaren uitvoerders 

E

rkenning

we erkennen de problematiek, we draaien er geen doekjes om, het leven stopt niet door de zorg 

 

N

azorg

zowel tijdens de uitvoering als nadien kunnen de klanten op ons rekenen 

‘We zeggen wat we doen en we doen meer dan we zeggen.’