fbpx

Hondjes-zonder-drempels

26 mei 2024

14:00 tot 18:00

EEKLO

Hondjes
Zonder
Drempels

Op zondag 26 mei (14:00u tot 18:00u) verwelkomen we alle trouwe honden en hun baasjes op de terreinen van hondenschool de Trouwe Waakhond in Eeklo voor een uniek en gratis evenement op maat van hondenliefhebbers met een beperking.

Schrijf je in

Wonen zonder drempels i.s.m. TWE

Wat kun je verwachten?

Groepslessen

Bij groepslessen staan maximaal 6 deelnemers bij elkaar. De trainers van de hondenschool leggen de basis van gehoorzaamheid uit en laten je oefenen met je eigen hondje. Zowel hondjes als geleiders met en zonder ervaring kunnen deelnemen. Een groepsles duurt ongeveer 45 minuten.

Individuele sessies

In deze individuele sessies helpen de trainers je met specifieke moeilijkheden die je ervaart bij het verzorgen, wandelen of trainen van je eigen hondje. Je krijgt op maat gemaakte tips en trucs die aansluiten bij jouw behoeften en vragen. Een individuele sessie duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

Doe parcours

Het doe-parcours is een uitgestippeld traject waar hondjes verschillende activiteiten moeten uitvoeren. Als geleider ondersteun je je hond en ervaar je samen met hem of haar het parcours. Je kunt deelnemen met je eigen hond of een ‘leen-hondje’ aanvragen.

Knuffelsessies

Tijdens de knuffelsessies kun je gezellig samenzijn met onze knuffelhonden. Ontdek er op een laagdrempelige manier of een hond een goede aanvulling op je gezin kan vormen. Verder kun je ook vragen stellen over het omgaan met je eigen hond en ook met vreemde honden.

Informatiestand

Bij de informatiestand kun je gedurende het hele evenement terecht met vragen over de aanschaf van een hond, raskeuze, hondengedrag, opvoeding en alle mogelijke hondgerelateerde vragen die je hebt.

Inschrijven?

Inschrijven kan via deze pagina vanaf nu tot zondag 12 mei 2024.Schrijf je nu in

Vragen staat vrij

Ik heb nog een vraag!

Waar en wanneer gaat het evenement door?


.

.

Hondjes-zonder-drempels-FAQ

Heb je nog een andere vraag?

Geef ons een seintje via e-mail en wij helpen je graag verder!

Schrijf je in

Inschrijven kan vanaf NU


SCHRIJF JE IN

Design: WebScreen bv