fbpx
Wonen Zonder Drempels

Wonen Zonder Drempels

Barrièrevrije keuken in uw woning

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Keukenrenovatie een keuken opmaat:

Hier, bij Wonen zonder drempels weten we dat de keuken het hart van het huis is en één van de belangrijkste kamers in huis, zo niet DE belangrijkste voor elk gezin.

We begrijpen ook dat het voor personen met een beperking of een handicap in hun zoektocht naar een betere levenskwaliteit even belangrijk is om vrij te kunnen manoeuvreren en werken in de keuken en zo hun onafhankelijkheid vele malen te vergroten.

Wonen zonder Drempels heeft bergen ervaring met woningrenovaties en keukenrenovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring realiseren we ons dat elk huis, of appartement ons voor verschillende uitdagingen stelt. Bij uitdagingen als keukenrenovaties voor mensen met een beperking merken wij dat elke persoon of gezin zijn eigen uitdagingen heeft. Ook ziet men de barrières op een andere manier, afhankelijk van de beperking. Wij weten de keuken aan te passen aan uw wensen, zodat jullie kunnen genieten van de eigentijdse mogelijkheden. 

Sommige mensen met een beperking zijn rolstoelgebonden en hebben daarom een keukenrenovatie nodig die gericht is op rolstoeltoegankelijkheid met uitdagingen op het gebied van hoogte, gootsteen, opbergruimte, onderrijdbare werkbladen en natuurlijk de mogelijkheid om vrij te bewegen in krappe ruimtes. Dankzij onze innovaties kunnen mensen met rugklachten, die gebruik maken van een rolstoel, rollator of met andere fysieke beperkingen hun maaltijden zelfstandig bereiden en hun handen wassen zonder hulp.

Het is onze missie om uw keukenrenovatieproject te zien als een compleet project dat is ontworpen om uw leven de komende jaren te verbeteren.

 

Wonen zonder drempels werkt samen met uw ergotherapeut:

Ons team kan samen met uw ergotherapeut een veilige, praktische en stijlvolle keuken ontwerpen die aan uw dagelijkse handelingen en eisen voldoet.  

Persoonlijke aanpak:

Leen en Mario denken met u mee, plannen het proces, verzamelen informatie en geven passend advies. Samen met u werken we voorstellen uit passend bij uw budget. Dan starten we pas het renovatietraject zodat u jarenlang van uw keuken kunt genieten.

Mail ons vrijblijvend voor meer informatie info@wonenzonderdrempels.be 
U kunt ons natuurlijk ook bellen Mario: 0476/621.699 of Leen: 0478/766.988

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print