fbpx

Therapeuten, specialisten en adviseurs bieden jou een betrouwbare rechterhand

Zorgzaam, deskundig en persoonlijk advies op jouw maat 

Een gespecialiseerd team, speciaal voor jou…

We kunnen niet in een glazen bol kijken. Gelukkig maar. 
Want soms gebeuren er dingen die je leven compleet op zijn kop zetten, dingen waar je nooit rekening had mee gehouden… Een ongeval, een plotse val, een zware operatie met lange revalidatie, een beroerte … Zolang je hier niet mee te maken hebt, blijft dit de ver-van-je-bedshow. Word je hiermee geconfronteerd, dan moet je vaak snel handelen. 
Zeker wanneer jij of een van je huisgenoten terug naar huis komt na een verblijf in een ziekenhuis of revalidatiecentrum. Woningen zijn meestal niet ingericht om een zorgbehoevende de nodige hulp te bieden.  

Wij luisteren naar jouw verhaal en individuele wensen en noden. We bekijken samen jouw situatie en de mogelijke aanpassingen die toegankelijkheid, veiligheid en comfort verbeteren. 

In de zoektocht naar een passende oplossing zorgen onze experten voor het juiste advies in product keuze en in de te volgen procedures, ze begeleiden jou vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. 

Hoe gaan we te werk?

1

Bel ons op het nummer … of bezorg ons hieronder jouw gegevens en jouw vraag.

2

Onze expert luistert naar jouw verhaal, jouw wensen en noden en er wordt vervolgens een afspraak gemaakt voor een advies aan huis.  

3

Tijdens het huisbezoek analyseert onze expert de woning en de onmiddellijke omgeving 

4

Op basis van deze analyse worden aanbevelingen en adviezen verstrekt en een plan van aanpak besproken. 

5

Zowel voor en tijdens de uitvoering als nadien kan je op ons rekenen. Wij ontzorgen jou van begin tot einde.