fbpx

Zorgzaam, deskundig en persoonlijk advies op jouw maat

Omdat goed advies goud waard is en jij het verdient 

Een gespecialiseerd team, speciaal voor jou…

“Goed begonnen is half gewonnen zeggen ze weleens. Dit is ook zeker en vast zo als het om woningaanpassingen gaat.  

Je wil zo lang mogelijk comfortabel thuis blijven wonen, maar aanpassingen zijn nodig en je weet niet onmiddellijk hoe eraan te beginnen? Of je wil graag de haalbaarheid van jou ideeën aftoetsen?  

Jouw persoonlijke coördinator informeert jou en laat jou ontdekken wat bij je past of net laat ervaren wat niet. Jouw zorgzame rechterhand die jou begeleidt gedurende het volledige traject, van aanvraag tot en met oplevering.  

Hoe gaan we te werk?

Wij luisteren naar jouw verhaal en individuele wensen en noden. We bekijken samen jouw situatie en de mogelijke aanpassingen die toegankelijkheid, veiligheid en comfort verbeteren.

In de zoektocht naar een passende oplossing zorgen onze experten voor het juiste advies in product keuze en in de te volgen procedures, ze begeleiden jou vanaf de aanvraag tot en met de oplevering.

1

Bel ons op het nummer 0476/621.699 of bezorg ons hieronder jouw gegevens en jouw vraag.

2

Onze expert luistert naar jouw verhaal, jouw wensen en noden en er wordt vervolgens een afspraak gemaakt voor een advies aan huis.  

3

Tijdens het huisbezoek analyseert onze expert de woning en de onmiddellijke omgeving 

4

Op basis van deze analyse worden aanbevelingen en adviezen verstrekt en een plan van aanpak besproken. 

5

Zowel voor en tijdens de uitvoering als nadien kan je op ons rekenen. Wij ontzorgen jou van begin tot einde. 

We delen onze kennis

Tijdens onze webinars, workshops, trainingen, evenementen, …. delen we onze kennis en ervaringen en informeren wij jou graag over de oplossingen die er zijn, hoe je hiermee eventueel zelf aan de slag kan, over wat er leeft bij andere lotgenoten, we brengen jou in contact met ervaringsdeskundigen, …